Παγκόσμια Ημέρα Clinical Engineering COVID-19

Αγαπητοί μέλη της ΕΛΕΒΙΤ,


Στις 9 Απριλίου, ήταν η παγκόσμια ημέρα Clinical Engineering COVID-19, όπου κλινικοί μηχανικοί από όλο τον κόσμο μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους που σχετίζονται με την πανδημία του COVID-19. Η εκδήλωση αυτή είναι αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων και επαφών μεταξύ του Clinical Engineering Division του IFMBE, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), Global Clinical Engineering Journal και άλλων διεθνών οργανώσεων, στις οποίες συμμετέχει το  ΙΝΒΙΤ από την Ελλάδαόπου αναζητούνται πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.


Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα διεθνές δίκτυο μέσο του οποίο θα μπορούμε να μοιραστούμε, να επισημάνουμε και να προσφέρουμε τεκμηριωμένες και επικυρωμένες πληροφορίες σχετικά με πιθανές λύσεις, ο οποίες προσαρμοσμένες στις τοπικές συνθήκες θα μπορούσαν να βοηθήσουν χώρες σε όλο τον κόσμο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με την διάθεση και την χρήση της ιατρικής τεχνολογίας. Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να διαδώσετε την πληροφορία αυτή όσους εσείς κρίνετε σκόπιμο.


Μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.  Για όσους δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν το webinar, μπορείτε να το δείτε βιντεοσκοπημένο μπαίνοντας στο site του ΙΝΒΙΤ και πατώντας  στο link του YouTube!