Σας ανακοινώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9-11 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης & online Η παρουσία σας στο Συνέδριο θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Εκ μέρους της ΕΛΕΒΙΤ

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο ακολουθώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Δ1α/ΓΠ.οικ. 53950/2021 - ΦΕΚ 4054/Β/4-9-2021.

Για να δείτε την Πρώτη ανακοίνωση του Συνεδρίου, παρακαλούμε πατήστε εδώ

Tο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας της ΕΛΕΒΙΤ, που συνδιοργανώνεται μαζί με το Aristotle Medical Forum στις 9-11 Σεπτεμβρίου 2021 αποτελεί τη πρώτη επιστημονική διοργάνωση διεθνώς που λαμβάνει την αιγίδα της Global Clinical Engineering Alliance (GCEA). To γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και μας ωθεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την επιτυχία του Συνεδρίου και την προώθηση των σκοπών της Κλινικής Μηχανικής στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και Παγκοσμίως. Για την προώθηση αυτών των σκοπών ιδρύθηκε πρόσφατα στην ΕΛΕΒΙΤ και Τμήμα Κλινικής Μηχανικής (Clinical Engineering Chapter) το οποίο αναπτύσει τη δράση του στο 9ο Συνέδριο μας.

Επίσης το 9ο Συνέδριο της ΕΛΕΒΙΤ γίνεται το πρώτο συνέδριο που λαμβάνει την αιγίδα ταυτόχρονα από τις International Federation of Medical and Biological Engineering (IFMBE), της European Alliance for Medical and Biological Engineering and Science (EAMBES) και της Global Clinical Engineering Alliance (GCEA), ενώ είναι και μέλος των διεθνών αυτών εταιρειών.


Submitted by thanasis.papias on Mon, 09/13/2021 - 15:16