Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας - ΕΛΕΒΙΤ σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην Ημερίδα που διοργανώνεται την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, στο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, ΤΚ 104 37) και ώρα 09:00 - 20:00.
 

Ο τίτλος της ημερίδας είναι: "Βιοϊατρική Τεχνολογία και Κλινική Μηχανική: Νεότερες εξελίξεις" και τα θέματα που θα παρουσιαστούν αφορούν: Ηλεκτρική Ασφάλεια, Basic Life Support (BLS), Διαχείριση Τραύματος, Αξιολόγηση Ρομποτικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, Τεχνητή Νοημοσύνη στη Μαστογραφία καθώς και άλλες νεότερες εξελίξεις.

 

Η ΕΛΕΒΙΤ έχει λάβει την έγκριση από τον ΕΟΦ με Αρ. πρωτοκόλλου: 3047/07-02-2023 και την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας  με Αρ. πρωτοκόλλου : 10283 / 11-5-2022.

 

Στο κλείσιμο της Ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του Σωματείου. Για να έχει κάποιο τακτικό μέλος το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, θα πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένο.

 

*Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. 

 

Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε την εγγραφή σας ή να γίνετε μέλος της ΕΛΕΒΙΤ, παρακαλούμε διαβάστε τις σχετικές προϋποθέσεις και οδηγίες εδώ.

 

Για να δείτε το τελικό πρόγραμμα της Ημερίδας, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

Παρακαλούμε όπως υποβάλλετε τη συμμετοχή σας στην Ημερίδα μέσω της φόρμας εγγραφής.

Submitted by arotheo on Thu, 05/04/2023 - 22:51